معرفی بهترین جایگزین چوب در نما

معرفی بهترین جایگزین چوب در نما
فهرست مطالب

امروزه زیبایی شناسی و سبک زندگی مدرن اهمیت زیادی در نمای ساختمان‌ها دارد؛ نمای چوبی همواره به عنوان یکی از نماهای شیک و زیبا مورد توجه قرار می‌گیرد. نما تاثیر زیادی در شکل ظاهری ساختمان دارد، بنابراین می‌تواند برای اهداف مختلف اقتصادی و اجتماعی نیز مورد اهمیت باشد که این اهداف با انتخاب نمای چوبی مناسب محقق می‌گردد. همان طور که می‌دانید نمای چوبی برای معرفی شیک بودن ساختمان مورد توجه قرار می‌گیرد. این نما منحصر بفرد است و تقریباً برای هر سلیقه‌ای جذاب و زیبا خواهد بود. چوب‌ها شکل پذیر هستند و تنوع زیادی در رنگ و طرح دارند. این تنوع، افراد بسیاری را ترغیب به بهر‌مندی از نمای چوبی می‌کند تا ترسیم کننده محیط زیبا و یکپارچه باشد.

چوب‌ها در برابر باران، برف، افت دما، یخبندان، نوسانات دمایی، باد، آلودگی، تابش خورشید و … چندان مقاوم نیستند و در مدت زمان کوتاهی تخریب می‌گردند. رویکرد معماری مدرن اعتبار بیشتری در ساخت و ساز به همراه دارد. بیشتر افراد از سبک دکوراسیون چوبی استقبال می‌کنند. این موضوع از بافت شیک و طراحی خاص چوب ناشی می‌شود. امروزه بسیاری از معماران و طراحان دکور ترجیح می‌دهند تا از چوب پلاست در نمای ساختمان بهر‌مند شوند. استفاده از این محصول به عنوان جایگزینی مناسب برای چوب طبیعی در زمینه‌های متعدد صاخت و ساز ایده‌ای معقول بوده که به نفع طبیعت نیز خواهد بود. پروفیل چوب پلاستیک جایگزین عالی برای طراحان و معمارانی بوده که در معماری مدرن تمایل به استفاده از چوب در دکوراسیون و ساختمان سازی را دارند.

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02122901835

بهرمندی از چوب پلاستیک در نمای چوبی

چوب پلاستیک برای طراحی یک نمای چوبی با کیفیت بسیار اهمیت دارد، زیرا به طور دائم در معرض عوامل فیزیکی- محیطی خواهد بود. چوب پلاست در نمای چوبی قابل شست‌و‌شو می‌باشد؛ این نماها به راحتی تمیز و نگهداری می‌شوند و زیبایی را برای ساختمان‌ها به وجود می‌آورند. در واقع این نماهای چوبی در برابر آب نیز مقاومت قابل توجهی دارد و از این‌رو این چوب‌ها به خوبی شسته و تمیزکاری می‌شوند. چوب پلاستیک در برابر اشعه ماوراء‌بنفش نیز مقاوم می‌باشد؛ این اشعه در دراز مدت تاثیر منفی برروی ظاهر چوبی ساختمان خواهد داشت. چوب پلاستیک از جمله مصالحی است که در برابر نور و اشعه ماوراء‌بنفش تغییر رنگ نمی‌دهد. این موضوع در ساخت نمای چوبی اهمیت دارد. نمای ساختمان به شکل مداوم در معرض نور خورشید قرار دارد و یک نمای چوبی مستحکم اجرا شده با پروفیل چوب پلاست از مقاومت لازم در برابر اشعه ماوراء‌بنفش برخوردار می‌باشد.

 

متریال جایگزین چوب

 

دوام چوب پلاست بسیار بالاست، از این‌رو در برابر عوامل محیطی و بیرونی نظیر: باد، باران، یخبندان، برف، گردو‌خاک، نور خورشید، سرما و گرما، نوسانات دمایی و … مقاومت قابل توجهی از خود نشان می‌دهد. نکته مهم دیگر درباره چوب پلاست این است که در برابر لغزش نیز مقاومت دارد؛ به همین علت برای محیط‌های لغزشی همچون استخر و کفپوش بیرونی استفاده می‌شود و همین ویژگی این محصول را از سایر مصالح و مواد ممتاز و شاخص می‌نماید. چوب پلاست برای نمای چوبی در هر نوع آب‌و‌هوایی مناسب می‌باشد؛ این نما علاوه‌بر زیبایی باعث یک روکش مقاوم برای ساختمان نیز خواهد شد. چوب پلاست می‌تواند باعث حفاظت سایر مصالح شود و از این‌رو این نما را به عنوان روکش برروی دیگر مصالح نیز استفاده می‌کنند. چوب پلاست عمر مفید زیادی دارد و همین امر باعث حفاظت طولانی مدت از بنا نیز خواهد شد.

چوب پلاست در معماری داخلی

چوب پلاست از جمله چوب‌های مقاوم است که در نمای داخلی و خارجی ساختمان به کار می‌رود. چوب پلاست محصولی چند منظوره بوده و به همین علت گزینه مناسبی برای طراحی نمای داخلی و خارجی زیبا و متفاوت است. این مصالح در نوع خود بدون جایگزین و درجه یک می‌باشد و در واقع پروفیل چوب پلاستیک به عنوان یک جایگزین مناسب برای چوب طبیعی معرفی می‌گردد. بنابراین افرادی که به دکوراسیون داخلی با چوب طبیعی علاقه دارند می‌توانند از این محصول به عنوان جایگزین مناسب چوب طبیعی استفاده نمایند. 

چوب پلاست در رنگ‌های متنوع تولید می‌گردد، بنابراین برای شکل دهی نمای چوبی ساختمان با استفاده از رنگ‌های متنوع می‌توان نمایی متفاوت خلق کرد. این رنگ‌ها می‌توانند در نوع هماهنگ شده با سایر عناصر معماری داخلی انتخاب شوند. ایجاد یکپارچگی رنگ‌ها نیز بخش مهمی از دکوراسیون و معماری امروزی می‌باشد. برای ایجاد هماهنگی زیبا بین المان‌های موجود در معماری داخلی می‌توانید این محصول چند منظوره را در زمینه‌های متعدد در نظر بگیرید. این چوب همچنین قابل استفاده در فضای باز است و در برابر باران، باد، رطوبت، نم و … بسیار مقاوم است؛ از این‌رو برای استفاده در نمای چوبی معرفی می‌شود.

مواد جایگزین چوب

متریال جایگزین چوب

متریال به کار رفته در چوب پلاست در نهایت به شکل کامپوزیت در کنار هم محکم می‌شوند. چوب طبیعی، مواد نجاری چوبی، تفاله، خاک اره، پوست بادام زمینی، بامبو و الیاف پلاستیک از ترکیبات به کار رفته در چوب پلاست می‌باشد. ترکیبات به کار رفته در چوب پلاستیک به شکل منحصر بفردی در کنار هم قرار گرفته‌اند. در نمای ساختمان از مواد مختلفی نظیر: چوب، چوب پلاست، سنگ، شیشه، سیمان، آهک، آجر، سمنت برد و … استفاده می‌شود. افرادی که به دنبال متریال مناسب جایگزین چوب هستند، قطعاً از چوب پلاست استقبال خواهند کرد. چوب پلاست‌ها در بافت متفاوت تولید شده‌اند که با زیبایی بی‌نظیر و همچنین مزایای بسیار زیاد به نسبت چوب طبیعی شناخته می‌شوند.

مواد جایگزین چوب

چوب پلاست یک چوب مصنوعی نیست؛ این چوب با کیفیت مواد بهتری نسبت به چوب طبیعی تولید می‌شود، از این‌رو استحکام و دوام بیشتری دارد. با این مواد نیز می‌توان یک بافت صاف و زیبا را برای نماهای مختلف ترتیب داد. کاغذ، ضایعات چوبی، پلاستیک و … از ترکیبات چوب پلاست هستند که این چوب‌ها با ویژگی‌های حفاظتی شناخته می‌گردند. این در حالیست که چوب‌های طبیعی عمر چندانی در بنا ندارند. رنگ‌های متنوع چوب پلاست همچنین انتخاب را برای شما آسان خواهد کرد؛ این امکان برای شما فراهم است تا بتوانید هر قسمت از بنا از جمله ورودی ساختمان را با نمای آن هماهنگ نمایید.

 

3.8/5 - (5 امتیاز)
معرفی بهترین جایگزین چوب در نما

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02122901835

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به بالا